COVID-19

We zijn blij dat er gespeeld kan worden en dat er publiek bij de wedstrijden mag zijn. We willen dit seizoen graag samen tot een goed einde brengen. We verwachten dat het druk wordt bij de play offs. Daarom gelden er bij de thuiswedstrijden een aantal aanvullende maatregelen. Op die manier houden we het veilig voor iedereen en kunnen we maximaal van top honkbal genieten.

Toegang tot het stadion:

· Bij verkoudheids- of koorts klachten blijf je thuis.
· Houd overal op het terrein 1,5 meter afstand van elkaar.
· Je mag in het stadion met twee personen naast elkaar zitten.
· Er zijn stoelen in het stadion afgezet om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Verwijder het afzetlint niet en ga niet op stoelen zitten die zijn afgezet. Dit zorgt ervoor dat er minder plekken beschikbaar zijn in het stadion: ongeveer 25% van de normale capaciteit.
· Door geringe capaciteit zijn er weinig kaarten beschikbaar per wedstrijd. Plan je bezoek en koop je tickets vooraf online.
· Indien er op de wedstrijddag nog kaarten beschikbaar zijn, worden deze aan de poort verkocht. Het is niet mogelijk om aan de poort met contant geld te betalen.
· Indien je aan de poort een kaartje koopt, is het verplicht om een corona registratieformulier in te vullen.
· Persoonsgebonden seizoenskaarten (bijvoorbeeld voor leden en sponsoren) bieden toegang tot het stadion. Wel wordt gevraagd om bij de poort een corona registratieformulier in te vullen. Dit is nodig voor het geval er een contactonderzoek moet worden uitgevoerd.

 Clubhuis:

· Het clubhuis is geopend om toegang te geven tot bar en keuken.
· Houd overal in het clubhuis 1,5 meter afstand van elkaar.
· Houd je aan het eenrichtingsverkeer, zodat er voldoende afstand gehouden kan worden.
· Plaats je bestelling en wacht buiten tot deze gereed is. Neem je bestelling mee naar je zitplek in het stadion. Het is niet toegestaan om in het clubhuis te blijven hangen.
· Het voorplein achter de backstop is gesloten, zodat dit gebruikt kan worden als looproute.
· Indien grote drukte wordt voorzien, zal er drank verkocht worden op de tribune, achter de backstop.

 Onze vrijwilligers zullen toezien op het naleven van de maatregelen en bezoekers erop aanspreken deze na te leven. Dank voor uw begrip en medewerking!

Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief