Neptunus Baseball & Softball Rotterdam

NIEUWS

24 februari

Jeugdsportfonds Rotterdam in 2017 hét goede doel van de NN Marathon Rotterdam

Alle kinderen moeten kunnen sporten. Dat is het motto van het Jeugdsportfonds. Als je als ouder de contributie van een sportvereniging niet kunnen betalen, kan jouw zoon of dochter dankzij het Jeugdsportfonds toch lid worden van een vereniging! Het is dan
Lees meer
9 februari

Stijlcommissie stopt ermee.

Beste Neptunianen, De Stijlcommissie, Stephan Bekker en Rudi Spitzers, stopt eind februari met haar werkzaamheden. Vrijwilligers/vervangers zijn dan ook meer dan welkom.
Lees meer
9 januari

European Champions Cup 2017

De Europese Baseball-bond (CEB) heeft bekend gemaakt dat de European Champions Cup 2017 in Regensburg plaats gaat vinden van 6-11 juni 2017. De Buchbinder Legionäre uit Regensburg (D) zijn na eerdere toernooien in 1998, 2003, 2008 und 2013 opnieuw gasthe
Lees meer
23 oktober

Viertal prijswinnaars bij Stars Awards 2016

Maar liefst vier spelers van de Rotterdamse landskampioen stonden zaterdagavond 22 oktober als winnaar in de schijnwerpers van de Lichtfabriek in Haarlam.
Lees meer
14 oktober

Ronald Jaarsma nieuwe hoofdcoach Curaçao Neptunus

Het bestuur van Neptunus Baseball en Softball maakt bekend dat Ronald Jaarsma is aangesteld als de nieuwe hoofdcoach van Curaçao Neptunus.
Lees meer
13 oktober

Neptunus familiedag voor alle leden

Zaterdag 22 oktober 2016 is weer de enige echte Neptunus Familiedag.
Lees meer
8 oktober

Curacao Neptunus Kampioen 2016

Curacao Neptunus blijft het beste team van Nederland. De Rotterdamse club veroverde vanmiddag voor het vierde jaar op rij de landstitel. In de zesde en uiteindelij
Lees meer
6 oktober

Aanvangstijd(en) komende wedstrijd(en) Holland Series

In verband met televisieopnames is de aanvangstijd voor wedstrijd zes van de Holland Series op zaterdag 8 oktober vervroegd naar 13.00 uur.
Lees meer
3 oktober

Curaçao Neptunus bouwt voorsprong in Holland Series uit

Curaçao Neptunus won afgelopen zaterdag met 4-3 van L&D Amsterdam Pirates in de vierde wedstrijd van de Holland Series.
Lees meer
29 september

Derde wedstrijd Holland Series afgelast, verplaatst naar morgen

De derde wedstrijd in de Holland Series tussen L&D Amsterdam Pirates en Curaçao Neptunus op Sportpark Ookmeer is vanwege de regen afgelast.
Lees meer
28 september

Aanvangstijden Holland Series zaterdag en zondag vervroegd naar 13.00 uur

De NOS is zaterdag 1 en zondag 2 oktober op Sportpark Ookmeer in Amsterdam aanwezig om televisie-opnames te maken tijdens de vierde en vijfde wedstrijd wedstrijd uit de Holland Series tussen Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam.
Lees meer
26 september

Neptunus en Pirates in balans na eerste HS weekeinde

Curaçao Neptunus keek in de wedstrijd van zondag al snel tegen een 0-2 achterstand aan, maar kwam sterk terug met vier punten en nam daarmee een vroege voorsprong.
Lees meer
22 september

Documentaire A Perfect Game in de maak

Filmmaker en honkbalfanaat Robbert So werkt momenteel aan de honkbaldocumentaire A Perfect Game. A Perfect Game geeft een uniek inkijkje in de wereld van het honkbal en de topsport.
Lees meer
22 september

Wijziging aanvangstijd zondag 25 september

De tweede wedstrijd van de Holland Series tussen Curacao Neptunus en L&D Amsterdam Pirates op zondag 25 september start om 13.00 uur.
Lees meer
21 september

Dames 1 Nederlands Kampioen Breedtesport

Doordat de meiden afgelopen zondag de eerste wedstrijd hebben weten te winnen van Quick Amersfoort is dames 1 Nederlands Kampioen Breedtesport geworden.
Lees meer