Nieuws

Curaçao Neptunus grijpt naast de landstitel

19-10-2021

Nadat Neptunus afgelopen donderdag een voorsprong had genomen keken de Rotterdammers met vertrouwen uit naar het weekend. Echter beide wedstrijden werden verloren zodat Pirates voor de zesde keer in hun historie de Landstitel binnen haalde. Eindstand 2-4.

Lees meer...
Geen afbeelding

Allesbeslissende game 7 Holland Series morgen om 14 uur in Rotterdam

16-10-2021

In Amsterdam werd op zaterdagmiddag Game 6 van de Holland Series gespeeld. Curaçao Neptunus, dat de laatste drie wedstrijden op rij won, ging vandaag op jacht naar de twintigste landstitel uit de clubhistorie, terwijl de Amsterdammers in eigen huis wilden zorgen dat de best-of-seven pas in de laatste wedstrijd beslist wordt.

Lees meer...

Diaz zet Curaçao Neptunus in Holland Series op voorsprong.

15-10-2021

Christian Diaz, die twee maanden geleden na vier jaar afwezigheid terugkeerde in de hoofdklasse, begon de eerste twee wedstrijden uit de Holland Series nog vanaf de bank. Maar inmiddels is de buitenvelder uitgegroeid tot de aanjager van de Rotterdamse slagploeg.

Lees meer...

Pupillen honkbal 1 viert feest met een lach en een traan.

11-10-2021

Voor de derde keer op rij is Pupillen honkbal 1 Nederlands kampioen in de eerste klasse geworden. Gelukkig zat er, in tegenstelling tot vorig jaar als gevolg van Corona, dit jaar wel een feestje in.


Lees meer...

Neptunus brengt Holland Series weer in evenwicht

10-10-2021

In de eerste slagbeurt van de vierde ontmoeting tussen Neptunus en Pirates om de landstitel namen de Amsterdammers net als in twee van de drie eerdere ontmoetingen een 2-0 voorsprong. Maar ditmaal waren zij niet in staat om een ontketend Neptunus tegen te houden. Veel honkslagen leverden 7 runs op in de vierde inning. Eindstand 2-8

Lees meer...

Dames Softbal 1 kampioen 1e klasse en promoveert!

03-10-2021

Vandaag hebben onze dames onder moeilijke weersomstandigheden hun titel in de 1e klasse Softbal weten te prolongeren. Directe concurrent Onze gezellen werd twee keer verslagen met 10-3 en 6-2 waardoor met nog één speelronde te spelen het kampioenschap Én promotie veilig gesteld is.

Lees meer...

1e wedstrijd Holland Series verschoven naar zaterdag 2 Oktober i.v.m. weersverwachting

01-10-2021

Vanwege de zeer slechte weersverwachting voor de komende dagen, is besloten om Game 1 van de Holland Series te verschuiven naar zaterdag 2 oktober. Dit geeft ons meer kans dat de wedstrijd zonder problemen gespeeld kan worden.

Lees meer...

Manager Ronald Jaarsma: “Ik denk dat dit voor ons wel de mooiste finale is.”

01-10-2021

Aan de vooravond van de Holland Series tussen eeuwige rivalen Neptunus en Pirates gaf manager Ronald Jaarsma een interview waarin het afgelopen seizoen en de voorbereiding op de Series werden besproken.

Lees meer...

Kampioensstrijd nadert climax

27-09-2021

Doordat zowel Neptunus met Euro Stars en UVV met Onze Gezellen-2 de wedstrijden verdeelden, is er in de stand geen verandering gekomen. Met nog vier wedstrijden te gaan, kan er nu na elke wedstrijd een beslissing vallen.

Lees meer...

Neptunus investeert in LED verlichting voor Familiestadion en overige velden.

21-09-2021

In het Neptunus Familiestadion is er vorige week een akkoord getekend met Sportverlichting.com en Signify voor de aanleg van LED verlichting in het Familiestadion en de aangrenzende velden.

Lees meer...

Neptunus dames 1 ongeslagen naar de kampioenspoule.

20-09-2021

Dit weekend is de laatste wedstrijd gespeeld van de reguliere competitie in de eerste klasse van het damessoftball. De dames van Neptunus hebben daarin alle wedstrijden gewonnen en zijn zodoende als eerste geëindigd. De eindstand is:

Lees meer...

Jacht op twintigste nationale titel start op 3 oktober

17-09-2021

De KNBSB heeft het speelschema voor de Holland Series bekendgemaakt. In een seizoen dat vanwege corona later dan anders begon en vanwege verschillende internationale toernooien stilgelegen heeft, valt de beslissing in de Hoofdklasse Honkbal uiteindelijk pas midden oktober.

Lees meer...

Softball dames als nummer 1 naar de kampioenspoule.

06-09-2021

Softball dames als nummer 1 naar de kampioenspoule.

Lees meer...

Curaçao Neptunus naar Holland Series.

06-09-2021

Curaçao Neptunus heeft zich voor de tiende keer op rij en de 27e keer in totaal geplaatst voor de finale om het Nederlands landskampioenschap. Met een 5-0 overwinning in de derde wedstrijd uit de best-of-five tegen Twins Oosterhout verzekerden de Rotterdamse honkballers zich al vroegtijdig van een plaats in de Holland Series.

Lees meer...

Frans van Aalen en Karel van Ispelen gehuldigd in het Neptunus Familiestadion!

06-09-2021

Zondag zijn in het Familiestadion aan de Abraham van Stolkweg twee Oer-Neptunianen gehuldigd en met eremetaal omhangen vanwege hun imponerende staat van dienst en clubtrouw. Allebei 50 jaar lang bestuurslid en 70 jaar lid van hun vereniging.

Lees meer...