Curaçao Neptunus hervat voorbereiding

Ronals-Jaarsma-300x169.jpg

Clubwatcher en freelance honkbaljournalist Herman Hiemstra schrijft voor de Nederlandse Honkbalsite over Neptunus. Dit keer een artikel over de hervatting van de voorbereidingen:

Er mag ook door volwassenen weer getraind worden en dus hebben de Hoofdklasseteams hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Clubwatcher Herman Hiemstra sprak coach Jaarsma van recordkampioen Curaçao Neptunus. Ook titelverdediger L&D Amsterdam is weer begonnen met trainen.

Begin dit jaar was Curaçao Neptunus al volop met de voorbereiding voor seizoen 2020 begonnen. Een nieuw seizoen dat in het teken stond van maar één doel: revanche. Alle titels die in 2019 verloren gingen moesten worden teruggewonnen. Vrij snel daarna werden we echter collectief verrast met de landelijke uitbraak van het corona-virus en kwam de voorbereiding abrupt tot stilstand.

We zijn nu een kleine twee maanden verder. Het Koninkrijksteam is – verdeeld over drie locaties – alweer enkele weken actief. En ook de vrijwel voltallige selectie van het eerste team heeft haar eerste ‘echte’ training bij de vereniging afgewerkt.
Tijd voor een nieuw gesprek met manager Ronald Jaarsma over het seizoen 2020 dat – met een beetje geluk – binnenkort in gewijzigde vorm écht van start kan.

klik hier voor het volledige artkel tekst en foto: Honkbalsite
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief