Try-outs jeugdspelers op woensdag 30 September (8-11 jaar) en woensdag 14 oktober (12-14 jaar).

try-out_pupillenkopie.jpg

Neptunus start in 2021 met een nieuw opleidingsprogramma voor de jeugd. Met betere begeleiding en optimale mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen tot top honkballer. De perfecte weg richting het meest succesvolle honkbalteam van Europa: Curaҫao Neptunus! Meld je nu aan voor de try outs om kans te maken op een plek in Pupillen 1 of Aspiranten 1 in 2021!

 

Aanmelden try outs voor pupillen-1 en aspiranten-1:
Onze grootste honkbal talenten zullen we (ook in 2021) onderbrengen in de eerste teams van pupillen en aspiranten. Deze teams hebben gedurende het seizoen de meeste trainingen en wedstrijden. Dit begint al in de winterperiode met agility training. Daarna wordt er in de zaal en buiten op het veld meerdere keren per week getraind.
Het doel van onze eerste jeugdteams is om spelers klaar te stomen voor een plek in centrale teams als Little League en/of Unicorns. Er is vanuit Neptunus dan ook een nauwe samenwerking met RUB om ontwikkeling van spelers uit deze teams te volgen en ze zo goed mogelijk op te leiden.

De try-outs zullen mede begeleid worden door spelers van Curaҫao Neptunus:

Om iedereen een kans te geven om een plek te krijgen in deze teams, worden er try-outs georganiseerd. Aanmelden voor deze try-outs is kan door een mail te sturen naar: tryout@neptunussport.com .Vermeld daarbij in ieder geval leeftijd, veldpositie, huidige club en aantal jaren honkbal ervaring.

Pupillen-1: (8 t/m 11 jaar)

Op woensdag 30 september (van 18.00 tot 20.00u) is de eerste try-out voor pupillen, waarna een kleinere groep kinderen wordt uitgenodigd voor een tweede try-out op woensdag 7 oktober. Daarna wordt de selectie gemaakt.

Aspiranten-1: (12 t/m 14 jaar)

Op woensdag 14 oktober (van 18.00 tot 20.00u) is de eerste try-out voor aspiranten, waarna een kleinere groep kinderen wordt uitgenodigd voor een tweede try-out op woensdag 21 oktober. Daarna wordt de selectie gemaakt.Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief