Curaçao Neptunus vrijwel ongewijzigd nieuwe seizoen in.

240820_premier12_roger_bernadina2.jpg

Manager Ronald Jaarsma kan na het abrupt geëindigde hoofdklasse seizoen 2020 wederom rekenen op een vrijwel intact gebleven formatie. Nieuwe spelers zijn Kevin Bakker (definitief overgekomen vanuit Tridents ), Lex Meinderts (Euro Stars), Tijmen Takke en de afgebeelde Roger Bernadina (beiden Quick Amersfoort)

Jaarsma:"Ik ben trots op de jarenlange rust binnen onze groep. Weinig wisselingen wederom en dat is een goed teken. Als je ploeg al enorm sterk is, word het steeds lastiger jezelf te versterken binnen de nederlandse spelerspool. Daarom dat wij ook dit jaar weer spelers uit Tridents doorschuiven zoals Kevin Bakker en deze speeltijd gaan geven gedurende het seizoen. Met Aaron de Groot, Lex Meinderts, Tijmen Takke en Jurgen Zwitzer op college zijn we ook verzekerd van een sterke aanvulling vanaf half mei."

Tijmen Takke in actie namens Quick Amersfoort

Tijmen Takke kan zowel op het eerste honk als het tweede honk spelen, maar aangezien hij eerst honkbal op collegeniveau speelt in de USA, sluit hij pas in mei aan bij de selectie van Curaçao Neptunus. De eerste reactie van Takke met betrekking tot zijn overgang: “Het is een eer om voor Neptunus te mogen spelen volgend seizoen. Ik hoop veel te leren van de medespelers en kijk uit naar aankomend seizoen. Ik ben ook erg benieuwd naar hoe bijvoorbeeld de Europacup zou zijn.””

Roger Bernadina sluit eveneens aan bij de club uit de havenstad. Het is echter nog niet zeker dat hij in Nederland gaat blijven of naar het buitenland om daar zijn profcarrière voort te zetten. Jaarma: "De stille hoop heb ik om Roger Bernadina later nog toe te voegen."

Tegenover de komst van dit viertal staat het vertrek van Julian Goins (terug naar HCAW) en Willie "Coco” Johnson (onbekend)

Het laatste woord is aan de manager: "Alles is gereed om nu dan toch de twintigste landstitel binnen te gaan halen."tekst: Neptunus / foto's: KNBSB en Robert Bos
Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief