Jorian van Acker volgt Frans van Aalen op als voorzitter honk- en softbalclub Neptunus

20201209 - foto Jorian 2.jpg

Afgelopen maandagavond 7 december werd  clubicoon Frans van Aalen, na vele jaren aan het roer te hebben gestaan van honk- en softbalclub Neptunus, opgevolgd door Jorian van Acker. De 34 jarige oud-pitcher van het eerste team -in het dagelijks leven sales director bij een groot levensmiddelenconcern- liep al ruim twee jaar mee als vicevoorzitter en werd op de online ALV unaniem gekozen door de aanwezige leden.

Van Acker heeft er heel erg veel zin in zoals uit zijn eerste reactie ook blijkt: “”Het is een grote eer dat ik het vertrouwen krijg om de nieuwe voorzitter te zijn van de mooiste honk- en softbalclub van Europa.”

Over de ambities binnen en visie over de club is hij ook duidelijk: “ Neptunus heeft enorme kansen en mogelijkheden in het verschiet. Ik kijk er naar uit om samen met alle leden en vrijwilligers de club verder te ontwikkelen en professionaliseren. Zo kunnen we samen het langdurige succes uit het verleden structureel en duurzaam voortzetten.” 

Tot slot benadrukt de kersverse voorzitter het volgende: “Mijn doel is dat alle leden trots zijn om voor Neptunus te spelen en zich er thuis voelen, in- en om het Neptunus Familiestadion.”Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief