B-Nation strijkt neer op Neptunus.

Promo B-Nation 1 FB.png

Extra uitdaging, training en wedstrijden


Heb jij als honkballer of honkbalster behoefte aan meer uitdaging, training en wedstrijdmomenten naast de reguliere trainingen en wedstrijden via je eigen vereniging? Let dan goed op, want vanaf 2021 start Gianison Boekhoudt met een nieuw concept genaamd B-Nation. 

Wat is B-Nation?
B-Nation is een zelfstandig travelteam en is een initiatief van Boekhoudt Clinics. Het travelteam B-Nation neemt niet actief deel aan een officiele competitie. Als travelteam wordt wel deelgenomen aan toernooien of worden er vriendschappelijke wedstrijden gespeeld tegen andere verenigingen of travelteams. Naast de wedstrijden worden er ook trainingen georganiseerd. Op deze manier word je wekelijks middels wedstrijden of trainingen uitgedaagd.

Het doel van het travelteam B-Nation is om te werken aan jouw ambities. Het gaat ons niet om winnen of presteren, maar om ontwikkeling. Via persoonlijke doelen werk je onder begeleiding van (oud-)Hoofdklassespelers en ervaren trainers aan jouw technische en mentale vaardigheden.
B-Nation travelteams.

We gaan het eerste jaar starten in twee provincies: Noord-Brabant en Zuid-Holland. De trainingen zullen plaatsvinden op woensdagmiddag bij HSCN of op vrijdagmiddag bij Neptunus. De wedstrijden gaan we organiseren op doordeweekse dagen, tijdens vakanties of in weekenden dat er geen competitiewedstrijden staan ingepland. Als travelteam zullen we veelal bij gastverenigingen aanwezig zijn. Je kan zelf bepalen of jij je wilt aanmelden voor B-Nation Noord-Brabant of B-Nation Zuid-Holland.

Voor jongens tussen de 6 en 16 jaar willen we toewerken naar vijf travelteams verdeeld in de leeftijdscategorieën Onder 8, Onder 10, Onder 12, Onder 14 en Onder 16.

Ook voor honkballende meiden willen we starten met een volledig dames travelteam. Alle honkballende meiden tussen de 6 en 18 jaar kunnen zich aanmelden. Het dames travelteam van B-Nation wordt aangemoedigd door de KNBSB en er zal actieve verbinding zijn met de nationale dames honkbalselectie.

 
Gratis try-outs

Op zondag 14 februari worden er try-outs georganiseerd in Rotterdam (SPC Rijnmond) en Oirschot (Sporthal De Kemmer). Inschrijven voor deze try-outs is gratis en kan tot en met 31 januari 2021 via www.b-nation.nl/tryouts.

Na selectie zullen de trainingen starten in maart. De activiteiten van B-Nation zullen tot in oktober doorlopen. Het lidmaatschap voor B-Nation bedraagt 300 euro.
Nieuwsgierig? Check voor meer informatie www.b-nation.nl of mail voor vragen naar info@boekhoudt-clinics.nl.Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief