Neptunus Baseball & Softball Rotterdam

Het seizoen

Het honkbalseizoen begint traditioneel met zaaltrainingen van januari tot maart, waarin aandacht besteed wordt aan de ontwikkeling van de technische vaardigheden van de spelers. In maart en april worden buiten, als het weer het toelaat, de eerste serie oefenwedstrijden gespeeld. De eigenlijke competitie begint in april en wordt voor de schoolzomervakantie onderbroken. In augustus wordt de competitie hervat en loopt door tot en met oktober. Gedurende het seizoen kan aan diverse toernooien worden deelgenomen.

Inschrijfformulier lidmaatschap

Wil je ook lid worden van Neptunus Baseball & Softball Rotterdam, een club met een imposant verleden en een veelbelovende toekomst? Naast toonaangevende topsportteams, heeft Neptunus ook een grote afdeling breedtesport met enthousiaste jeugd- en seniorenteams.
Wij verwelkomen je graag als lid. Alle leden betalen contributie (-) en worden geacht zich aan de Neptunus huisregels (-) te houden.

Proefperiode

Na aanmelding bij de vereniging kun je maximaal 3 keer trainen waarna een besluit wordt genomen over het lidmaatschap. Wanneer je dan geen lid wordt is er geen contributie verschuldigd. Als je wel lid wordt geldt de datum waarop de eerste training plaats had als startdatum. Je krijgt dan een nota voor het inschrijfgeld. Zodra dat bedrag binnen is volgt aanmelding bij de bond (KNBSB). Op de contributie-nota die daarop volgt wordt het inschrijfgeld in mindering gebracht. Bij aanmelding na 1 augustus is er geen sprake meer van inschrijfgeld, maar dient de gehele (gereduceerde) contributie te worden voldaan alvorens je wordt aangemeld bij de bond. Deelname aan een competitiewedstrijd kan pas na aanmelding bij de bond. 

 

Aanmelden doe je zo:

Heb je belangstelling, stuur dan een email naar <  Klik hier voor inschrijving > met daarin de onderstaande gegevens.

Per mail:

Achternaam:  (als op ID)
Voorletter(s):
Voornaam:
Geboortedatum (dmj):
Man/vrouw
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Mobiel nr:
E-mail:            (mail-adres vader/moeder, als lid jonger dan 18jaar)

Keuze Baseball of Softball:
Speelverleden bij andere clubs (namen/seizoenen):

wet AVG 

Met het invullen van het inschrijfformulier en/of het sturen van persoonlijke gegevens met als doel uw inschrijving stemt u in met het verwerken van deze gegevens in de database/ledenadministratie van de vereniging. Conform de wet AVG. (algemene verordening gegevensbescherming)

 

Per post of inleveren:


download, print en stuur onderstaand formulier naar de ledenadministratie

 

[dubbelklik op het formulier om een printbare pdf-versie te krijgen]
Na invullen van het formulier op papier stuurt u dit naar de secretaris.
Als u het formulier digitaal invult, mail het dan naar de secretaris en naar de ledenadministratie.


Opzeggen lidmaatschap:

- doorgeven aan de coach en de < ( ledenadministratie ) >
- opzegging kan alleen als u de contributie volledig heeft voldaan  

Na bevestiging door de ledenadministratie wordt u verzocht de spullen die u nog van de vereniging in bruikleen hebt in te leveren.

Met uw opzegging komt ook uw rugnummer weer voor de vereniging beschikbaar. Nog één seizoen na opzegging zullen we proberen uw rugnummer niet te hergebruiken. Daarna is uw speelshirt waarschijnlijk niet meer bruikbaar. 

 


bijgewerkt op 16jul2020 

Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief