Neptunus uw vereniging

Bij Neptunus vindt iedereen een prima klimaat om te sporten, zichzelf te ontwikkelen en van honkbal en softbal te genieten. Breedtesporters, topsporters en internationals maken gebruik van dezelfde faciliteiten en kunnen elkaar laagdrempelig ontmoeten en elkaar stimuleren. Bij Neptunus kun je honkbal op hoog niveau zien, spelen en beleven ! Neptunus wil blijven werken aan een goed niveau van coaching en begeleiding en aan een goed onderhouden accommodatie en prima faciliteiten voor alle Neptunianen , gasten en supporters. Concreet kunt u, als nieuw lid, een bijdrage leveren 

Neptunus, uw vereniging ?

Rotterdam heeft een honkbal- en softbalvereniging van formaat: Neptunus Baseball & Softball. Neptunus is een boegbeeld van een jonge, diverse en dynamische stad met een internationaal karakter. Bij Neptunus vindt iedereen een prima klimaat om te sporten, zichzelf te ontwikkelen en van honkbal en softbal te genieten. Breedtesporters, topsporters en internationals maken gebruik van dezelfde faciliteiten en kunnen elkaar laagdrempelig ontmoeten en elkaar stimuleren. Bij Neptunus kun je honkbal op hoog niveau zien, spelen en beleven !

Samen werken

Neptunus staat midden in de samenleving. De open sfeer bij Neptunus maakt het mogelijk om tot grootse daden te komen. Maar geen enkele vereniging kan bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Neptunus heeft ook vrijwilligers nodig om een vitale en een betaalbare vereniging te blijven. Door samen te werken leren Neptunianen elkaar beter kennen en wordt de vereniging actiever en gezelliger.

Doe mee !

Neptunus wil blijven werken aan een goed niveau van coaching en begeleiding en aan een goed onderhouden accommodatie en prima faciliteiten voor alle Neptunianen , gasten en supporters. Concreet kunt u, als nieuw lid, een bijdrage leveren aan de volgende activiteiten:

  • Accommodatie: renovatieplannen maken, klussen, klusdag organiseren
  • Veldonderhoud: lijnen trekken, materiaal beheren, honken plaatsen, netten repareren
  • Teamondersteuning: coachen, trainen, scoren, teams begeleiden, eerste hulp verlenen, scheidsrechteren
  • Facilitair: bardiensten draaien, klein onderhoud kantine, voorraad beheren
  • Communicatie: beheren archief, Facebook en nieuwspagina website, stukjes schrijven, fotograferen
  • Verenigingsactiviteiten: organiseren van familiedag, feestavonden, toernooien, Awardavond
  • Bestuurswerk: secretariaat, technische zaken, sponsoring

Iedereen is welkom: denker, doener, alleskunner, specialist, communicator, parttimer ? Voor iedereen is er dus wat te doen. Bedenk dat u met uw bijdrage veel voor Neptunus kunt betekenen !

Hoe neemt u contact op ?

Stuur alstublieft een e-mail naar vrijwilliger@neptunus-rotterdam.nl (Activiteiten Commissie) om aan te geven wat uw bijdrage aan Neptunus is. U krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Neptunus verplicht niemand om een bijdrage te leveren zoals bij veel andere verenigingen gebruikelijk is. Graag wil de vereniging dit ook zo houden ! Daarom heeft Neptunus iedereen hard nodig, Neptunus is toch ook van u ?!

Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief