Neptunus Baseball & Softball Rotterdam

Baseball Businessclub Neptunus

HOMEBBNOVERBBNSCHOENLEPELMETERLEDENAGENDALIDWORDENCONTACT

 

Welkom bij Baseball Businessclub Neptunus.

De Rotterdamse businessclub waar L.O.L. maken centraal staat. Het L.O.L. maken loopt door alles wat Baseball Businessclub Neptunus doet heen. L.O.L. maken staat voor het Leren van elkaar, het Ondernemen met elkaar en Lubben. Lubben staat daarbij voor ‘een ander voor je winnen’. In 2015 is het thema ’Samendoen is poen'. Dit betekent dat ieder lid van Baseball Businessclub Neptunus in 2015 concrete resultaten boekt door actief samen te werken.

 

 

Op de agenda: 

'Verrassend 2016 in' maandagavond 7 december

Op maandagavond 7 december heeft een fantastisch eindejaarprogramma van de Baseball Businessclub Neptunus plaats op twee locaties:
1. In Hotel New York waar van 18.00 tot 20.00 een heerlijk ‘kerstdiner’ plaats heeft in één van de unieke kamers van Hotel New York
2. In de grote zaal van het Nieuwe Luxortheater van 20.15 tot 22.30 uur met de uitreiking van de ‘Sport Awards Rotterdam-Rijnmond’ Tijdens het ‘kerstdiner’ wordt teruggeblikt op 2015 en vooruitgekeken naar 2016. Wat anders? Wat beter? Wordt er ingezet op de uitreikingen ‘Sportman van het jaar’ , ‘Sportploeg van het jaar’  en 'Sportcoach van het jaar'In het nieuws:

‘Lake Middelburg Cup’ vrijdag 11 september

Vrijdag 11 september heeft de ‘Lake Middelburg Cup 2015’ plaats gehad. Een fantastische dag, er werd op de zeiljachten hard gestreden om de felbegeerde Lake Middelburg Cup! Het samen L.O.L. maken stond centraal, Leren, Ondernemen en Lachen. Uitvoerig werd er genetwerkt en samen gelachen om de begeerde opdrachten tijdens de ‘Lake Middelburg Cup 2015’

 

 

 

'Warming-up WPT: De Europa Cup' donderdag 4 juni

De warming-up voor het WPT heeft donderdagavond plaats gehad onder het genot van een fantastische barbecue verzorgd door Van der Linde Catering + Evenementen. Met veel plezier en geweldig weer hebben de leden van Baseball Businessclub Neptunus en de partners van het WPT Baseball kennis gemaakt. 

 

Na een korte toespraak van voorzitter Bart Volkerijk, het voorstellen van Rikkert Faneyte als nieuwe ambassadeur en de toelichting op het programma ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’, werd er ook actief met een honkbal geworpen. Tijdens de wedstrijd wie de snelste of de mooiste bal gooide, werd met een speedgun gemeten of er talent tussen de partners aanwezig was.

 

Unico Wilkens inspireert de ondernemers met een wijnverpakking in de vorm van een honkbalknuppel. Deze zijn verkrijgbaar voor en tijdens het WPT. Benieuwd naar wat hij voor jou kan beteken. Neem gerust contact met hem op. 

Gezamenlijk is er genoten van de wedstrijd tegen Heidenheim Heideköpfe. Met een derde overwinning op zak voor Curaçao Neptunus is de avond afgesloten!  

 

eerste honk actie

 

 

Samen doen, wordt kampioen’ donderdag 21 mei 

Op donderdagmiddag 21 mei heeft de bijeenkomst ‘Samen doen, wordt kampioen’ plaats gehad. De leden van Baseball Businessclub Neptunus en Sales B2B hebben zich laten inspireren door Bart van Luijk om nu echt meer te gaan verkopen. Val 1-3-9 aan! 


Onder begeleiding van Evert-Jan ’t Hoen hebben de leden deelgenomen aan de honkbalclinic. Een spektakel waar iedereen vol enthousiasme aan deel heeft genomen. Onder het genot van een barbecue en de wedstrijd van Neptunus tegen UVV hebben de leden met elkaar genetwerkt. De wedstrijd is gewonnen door Neptunus. Via onder meer drie runs in de derde en drie in de achtste inning won de Rotterdamse landskampioen met 11-2 van UVV. Vooral aan slag overklaste Neptunus zijn tegenstander met zeventien tegenover vier honkslagen.

 

 

‘Familiefeestwedstrijd voor Mamma’ zondag 10 mei

De derde wedstrijd tussen Curaçao Neptunus - Vaessen Pioniers was afgelopen moederdag een reclame voor het honkbal. Er stonden voor de kleine en grotere kids twee springkussens op het terrein.  Daarnaast waren er volop gratis popcorn en suikerspinnen te krijgen op de tribunes. Ook was er de mogelijkheid om een mooie (tijdelijke) tattoo te laten zetten.

 

Ondertussen was er op het veld ook genoeg te zien. Sterke startende werpers Elton Koeiman (Pioniers) en Orlando Yntema hielden lang de nul op het scorebord. De daaropvolgende  0-2 voorsprong voor Pioniers was niet genoeg en met een 5-2 zege voor de mannen van Evert-Jan 't Hoen kwamen de spreekwoordelijke bezems uit de kast want met drie zeges in de serie tegen Vaessen Pioniers was de 'sweep' een feit.

 

Foto: Rob Jelsma
 

 

Links

 • KNBSB
 • EdAldus
 • De Nederlandse Honkbalsite
 • Minor League
 • MLB
 • Cave
 • ESPN
 • Sports
 • Little League
 • NCAA Baseball

Sponsoren

 • data-caption=
 • data-caption=
 • data-caption=
 • data-caption=
 • data-caption=