Sponsoring

Sponsoring ?

Neptunus Baseball & Softball vraagt uw ondersteuning bij het uitvoeren van plannen die Neptunus sterker en zichtbaarder kunnen maken. Neptunus heeft een indrukwekkende geschiedenis en staat voor nationale en internationale promotie van de honkbalsport en de stad Rotterdam.

Bij Neptunus vinden kinderen, jongeren en ouderen, mannen en vrouwen van allerlei afkomst een prima klimaat om met elkaar te sporten, zichzelf te ontwikkelen en van de honkbalsport te genieten. Breedtesporters, topsporters en internationals maken allemaal gebruik van dezelfde faciliteiten en kunnen elkaar laagdrempelig ontmoeten. Bij Neptunus kan je honkbal op niveau zien, spelen en beleven !

Rotterdam internationale Sportstad !

Rotterdam is ontzettend trots op Neptunus en zijn sporters en heeft deze waardering in een aantal toegekende Sport Awards laten blijken:
- 6 x sportploeg van het jaar
- 3 x sportman van het jaar
- 2 x sportcoach van het jaar
- 1 x sporttalent van het jaar

Helpt u mee ?

Neptunus Baseball & Softball is in Rotterdam een parel op facilitair, organisatorisch, sportief en promotioneel gebied. Dit unieke karakter willen we graag behouden, uitbreiden en versterken ! Concreet willen wij u vragen om een financiële bijdrage (zie sponsorpakketten) om onze doelstellingen mede te kunnen realiseren.

Wij hopen op uw steun !

Jerry van den Oever
Vice-voorzitter Neptunus Baseball & Softball
sponsoring@neptunus-rotterdam.nl

Contact
U zoekt direct contact?
Nieuwsbrief
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief