the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

NEPTUNUS SOFTBAL PUPILLEN KAMPIOEN.

Tijdens de afgelopen Award avond werden de pupillen softbal gehuldigd voor hun kampioenschap. In zowel het 1e deel van de competitie als in het 2e deel (ongeslagen) eindigden ze bovenaan. Naast de trainingen van de eigen coaches Anaïsa en Lennaert kregen zij ook regelmatig trainingen van de Dames 1 Hoofdklasse speelsters.

De pitchers bijvoorbeeld hebben veel opgestoken van Eva Voortman, die ook voor het Nederlands Team uitkomt. Een aantal pupillen stroomt in 2023 door naar de aspiranten waar zij zullen uitkomen in de 1e Klasse dubbels. Het aspiranten team bestaat inmiddels uit 11 speelsters en wordt hopelijk nog uitgebreid met nieuwe speelsters.

Ook volgend seizoen zullen, naast de eigen coaches, de speelsters van de Hoofdklasse hun kennis en vaardigheden overbrengen. Met inmiddels 4 Nederlands Team speelsters in die groep gaat dat lukken.

Share the Post:

Related Posts