the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

DE JUBILEUM POPQUIZ WAS EEN GROOT SUCCES!

De jubileum popquiz van afgelopen vrijdag was een groot succes!
Er deden 12 teams mee en er waren ongeveer 70 mensen in de business lounge. Er werd genoten van een hapje en een drankje en het was een mooie gelegenheid elkaar weer eens te treffen. De winnaar van de quiz was het team met de poëtische (en profetische) naam “We’ve got 99 problems but this quiz ain’t one”.
De 12 teams moesten hun hersens op volle toeren laten draaien met onder andere vragen over de MLB, onze vereniging, andere sporten en over de stad Rotterdam. En natuurlijk was er ook een muziekronde!
Dit was het eerste evenement dat georganiseerd werd door de lustrumcommissie. De lustrumcommissie viert met alle Neptunianen het 80-jarige bestaan van de club en heeft als één van de doelen om het clubgevoel te versterken. De andere doelen zijn om de band te versterken met de teams in de regio Rotterdam en met de stad Rotterdam.
Er zullen dit jaar nog vele evenementen volgen om deze doelen te bewerkstelligen. We kijken in ieder geval terug op een geslaagd eerste evenement!
Share the Post:

Related Posts

Rookvrij

Sportbedrijf Rotterdam heeft bepaald dat alle sportaccommodaties rookvrij moeten worden. Dat betekent dat er vanaf 1 juli nergens meer gerookt

Read More