the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

NEPTUNUS DAMES 1 WINT ROEF! INDOOR TOERNOOI.

Vandaag komen we bij van een heerlijk Brabants weekend. In De Nieuwe Erf in Diessen hebben we het heel gemoedelijk gehad. Veel gelachen en goede gesprekken, onder het genot van een hapje, drankje en/of spelletje.

In de sportzaal in Reusel hebben we op zaterdag en zondag in totaal zes goede wedstrijden gespeeld. Dat resulteerde in de derde overwinning op rij van dit Roef!-pre season toernooi. Dit betekent dat deze voormalig wisselbeker tot het eind der tijden in ons clubhuis te bewonderen zal zijn, ter herinnering aan deze mooie prestatie.

Tijdens het toernooi, waarin we de degens kruisten met Eurostars (2x) Les Pharaons, Roef!, Red Lions, en OG (2x, incl finale), valt vooral ons runsaldo op. De pitchers Esmée, Kika, Lizzy en Eva kregen het gehele toernooi slechts één run tegen. Natuurlijk speelde ook de stabiele catching van Tammie, Laura en Kelly een doorslaggevende rol in dit mooie resultaat.

De werpcijfers van de pitchers: Eva; 12IP, 35K, 3BB, 5H. Esmée; 7.2IP, 13K, 0BB, 7H. Lizzy; 7.2IP, 10K, 4BB, 4H. Kika; 7IP, 6K, 3BB, 3H.

Aanvallend produceerden we maar liefst 39 hits en 29 punten. Vooral de productie van Eva (9 uit 12), Laura (8 uit 14) en Lorijn (5 uit 10) vielen op.

Nu gaan we ons opmaken voor trainingen en wedstrijden buiten. Daar hebben we natuurlijk veel zin in. We hopen jullie allen weer te zien onder de zon!

Foto: Kitty Dirksen
Tekst: Sybe Stuij

Share the Post:

Related Posts