the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

[UPDATE] WBC: TKON VS TAIWAN KIJKEN IN HET CLUBHUIS.

[UPDATE 10-3-2023] Alle geplande oefenwedstrijden van 11 en 12 maart op het complex van Neptunus gaan helaas door de slechte weers- en veld omstandigheden niet door. Uiteraard gaan we wel in het clubhuis naar de WBC wedstrijd van het koninkrijksteam kijken.

8 maart is het zover, Team Kingdom of the Netherlands speelt dan haar eerste wedstrijd op het grootste toernooi van de wereld namelijk The World Baseball Classic. In de eerste poule fase van het WBC speelt TKON 4 wedstrijden. In deze poule moeten ze zich kwalificeren om door te mogen naar de volgende ronde.

Op 11 maart speelt het team tegen Taiwan, een leuke wedstrijd om te kijken. Wat is er nou leuker dan met de club deze wedstrijd kijken.

11 maart vanaf 12:00 zenden wij de wedstrijd Team Kingdom of the Netherlands VS Taiwan uit in de kantine. Een gezellige dag met je teammates, familie en vrienden waarbij je de spelers van een afstand kan supporteren.

Voor en na de wedstrijd van het WBC zijn er nog leuke oefenwedstrijden op de club te zien. Tridents neemt het in de ochtend op tegen Heren 1  en Dames 1 speelt  twee oefenwedstrijden tegen UVV.

 

Share the Post:

Related Posts