the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

NEPTUNUS SOFTBALSTERS NAAR BONAIRE VOOR CLINICS.

Op woensdag 22 maart is een groep topsoftbalsters van Team Kingdom of the Netherlands (A-Team en jeugdselecties) naar Bonaire afgereisd om op het eiland een aantal clinics te verzorgen voor softballende jeugd.

De groep bestaat uit: Damishah en Nazirah Charles, Reganied Franka, Britt Vonk en Eva Voortman. Voor de Charles zusjes is het een speciale trip, want zij komen van Bonaire. Damishah werd er zelfs al eens gehuldigd. Zij ontving vanwege haar prestaties met het Koninkrijksteam in 2019 een erepenning met het wapen van Bonaire.

De clinics vinden op 24 en 25 maart plaats, onder meer in het onlangs gerenoveerde Jossy Boekhoudtstadion. Het stadion werd opgeknapt als onderdeel van het project van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, waaraan de KNBSB is verbonden om de participatie aan de honkbal- en softbalsport op onder meer Bonaire te stimuleren.

Tekst: Herman Hiemstra
Foto: Federashon di Beisbòl i Sòftbòl Boneriano

Share the Post:

Related Posts

Rookvrij

Sportbedrijf Rotterdam heeft bepaald dat alle sportaccommodaties rookvrij moeten worden. Dat betekent dat er vanaf 1 juli nergens meer gerookt

Read More