the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

NEPTUNUS SOFTBAL TWEEDE OP JAN DE WIT TOERNOOI.

Het Jan de Wit toernooi is een internationaal treffen voor dames fastpitch-softbalteams, dat sinds 1987 in Haarlem wordt gehouden. Vanuit Nederland werd meegedaan door: Olympia, Onze Gezellen, UVV, Sparks en Neptunus uit Rotterdam. 

Vanuit de top van de Duitse Bundesliga waren Bonn Capitals en Wesseling Vermins present. Als laatste van de acht teams was er The Mix, een gelegenheids combinatieteam uit het Verenigd Koninkrijk.

In de eerste ronde van het toernooi fungeerden Wesseling Vermins, UVV en Sparks-2 voor Neptunus als tegenstander. Wesseling Vermins  – uit de top van de Duitse Bundesliga – werd in de eerste wedstrijd met 1-6 verslagen. Hierna was het de beurt aan UVV, in het nieuwe seizoen debutant in de Nederlandse hoofdklasse. Die tweede wedstrijd werd eveneens een overwinning voor de Rotterdamse dames: 3-0.

Share the Post:

Related Posts

Rookvrij

Sportbedrijf Rotterdam heeft bepaald dat alle sportaccommodaties rookvrij moeten worden. Dat betekent dat er vanaf 1 juli nergens meer gerookt

Read More