the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR HET NK LITTLE LEAGUE 2023 ROTTERDAM!

Ook dit jaar organiseren we weer het NK Little League toernooi op Neptunus. Op 27, 28 en 29 mei met Pinksteren strijden de little’s en de juniors om het Nederlands kampioenschap. Hier willen we natuurlijk weer een schitterend toernooi van maken. Daarom hebben we jouw hulp nodig.
 
Er is van alles te doen. Helpen achter de bar, bij de wedstrijdorganisatie, in de veldploeg, popcorn verkopen, ehbo’ers, omroepen bij de wedstrijden, foto’s en filmpjes maken voor het toernooi en nog veel meer.
 
Wil jij komen helpen op Neptunus? Laat het weten met een berichtje aan LLNeptunus2023@neptunussport.com
 
#Littleleague #Rotterdam #Vrijwilligers #Honkbal
Share the Post:

Related Posts