the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

Curaçao Neptunus verlengt samenwerking met hoofdsponsor.

United Foundation tekent bij voor nóg drie jaar

Sinds seizoen 2015 werken Curaçao Neptunus en United Foundation zeer succesvol samen. In de afgelopen acht jaar won de Rotterdamse club al vier landstitels en drie Europese titels. Ook dit seizoen staat Curaçao Neptunus weer bovenaan de Nederlandse hoofdklasse. Een goede aanleiding om de overeenkomst te verlengen. Tot en met seizoen 2026 blijft United Foundation dan ook als hoofdsponsor verbonden aan Curaçao Neptunus, dat in die periode dezelfde naam aan zal houden.

Geweldige partner

Dit seizoen viert Sportclub Neptunus het 80-jarig bestaan van de honk- en softbalafdeling. Er wordt stilgestaan bij de vele successen uit de roemruchte geschiedenis van de club, maar ook vooruitgekeken naar de ambitieuze doelstellingen die de club heeft voor de toekomst. De feestelijkheden van jubileumdag 6 mei krijgen een speciaal tintje met de verlenging van het hoofdsponsorschap van United Foundation.

Voorzitter Jorian van Acker: “Het is voor onze club enorm belangrijk om een goede hoofdsponsor te hebben. De samenwerking met United Foundation verloopt perfect en heeft ons al vele successen gebracht. Daarom wilden wij graag samen verder. De verlenging van het contract geeft ons een stabiele basis voor de komende jaren. Hiermee kunnen we verder bouwen aan het succes van de club en het najagen van onze ambitieuze doelstellingen. Dat we deze verlenging kunnen bevestigen tijdens de speciale jubileumweek, maakt het voor ons extra bijzonder. Hiermee toont United Foundation zich opnieuw een geweldige partner.”

De club wil zijn positie in de top van het Europees honkbal continueren en heeft de ambitie om ook het softbal naar hetzelfde niveau te brengen. Inmiddels speelt het damesteam ook in de Nederlandse hoofdklasse en bezet daarin de eerste plaats. De samenwerking met United Foundation levert hieraan een serieuze bijdrage.

United Foundation

United Foundation is verbonden aan financieel en juridisch dienstverlener United, dat zijn hoofdkantoor heeft in Willemstad, Curaçao. Via United Foundation ondersteunt United zeer diverse initiatieven en organisaties in de muziek, kunst en cultuur, maatschappelijke ontwikkeling en sport. Doel hiervan is de sociale samenhang te versterken en minder kansrijke mensen de mogelijkheid te geven zich toch te ontwikkelen. De keuze voor Curaçao Neptunus is niet vreemd: op Curaçao is honkbal een grote sport die mensen veel plezier en ontspanning geeft, en hen verder helpt in het leven. In de zeer diverse havenstad Rotterdam speelt Curaçao Neptunus een sterk verbindende rol tussen mensen uit verschillende gemeenschappen die elkaar vinden in de liefde voor honkbal en softbal.

Foto: Robert Bos

Share the Post:

Related Posts

Rookvrij

Sportbedrijf Rotterdam heeft bepaald dat alle sportaccommodaties rookvrij moeten worden. Dat betekent dat er vanaf 1 juli nergens meer gerookt

Read More