the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

De allerlaatste wedstrijd van Diegomar Markwell

Met het pitchen van de twee eerste innings in de derde competitiewedstrijd van Curacao Neptunus tegen UVV dit weekend heeft Neptunus-pitcher Diegomar Markwell zijn loopbaan als werper definitief afgesloten.
Wie meer wil weten over zijn markante carrière vindt veel informatie in dit artikel in de Havenloods.

Markwell blijft actief in het Nederlandse honkbal: allereerst als pitching coach voor Curacao Neptunus. maar daarnaast ook als pitching coach van het Koninkrijksteam. Het wordt zijn belangrijkste taak om de pitchers van het Koninkrijksteam voor te bereiden op het Europees Kampioenschap.

Nederland verdedigt haar Europese titel eind september in Tsjechië.

Foto: Robert Bos

Share the Post:

Related Posts