the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

Taiwan wint tweede wedstrijd van het Koninkrijksteam na verlenging!

Het was een gedenkwaardige avond, gisteravond in Haarlem. Een bloedstollend spannende wedstrijd die geen 7 maar 10 innings duurde! Uiteindelijk was het Taiwan dat met een walk-off double in de 10de inning won (4-5).

Goede pitching van beide teams maakte dat er niet heel veel werd geslagen. De tweehonkslag van Dinet Oosting en de driehonkslag van Brenda Beers waren de positieve uitzonderingen aan Nederlandse kant.  Het Koninkrijksteam had zowel in de zesde als in de achtste inning voldoende scoringskansen. Die konden echter niet worden uitgebuit. Als ik naar de prestaties over de hele wedstrijd kijk, dan waren Dinet Oosting en Maxime van Dalen de uitblinkers.

Neptunianen in de selectie

Van het Neptunus-trio in de selectie speelde Damishah Charles de hele wedstrijd. In de 9de inning werd de enorme sprintsnelheid van Eva Voortman succesvol ingezet voor het benutten van een scoringskans. Zij kwam in het veld als pinch runner. Laura Wissink stond vanavond niet in de line-up.

De volgende wedstrijd

Straks wordt bij Roef! in Moergestel de derde wedstrijd gespeeld. Er wordt om 16.00 uur begonnen. Ook deze wedstrijd wordt door SDTV uitgezonden en is te zien op honkbalsoftbal.tv.

 

Foto: LineDrive Captures

Share the Post:

Related Posts