the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

Amerikaanse versterking voor Neptunus Softbal

We zijn ontzettend verheugd te mogen melden dat Daisy Munoz ons na de zomerstop komt versterken. Daisy, een binnenvelder, speelde van 2019 tot 2023 voor California State Fullerton. In die periode met de ‘Titans’, speelde ze maar liefst 243 wedstrijden en kwam ze tot een indrukwekkend slaggemiddelde van .309

Met 34 homeruns en 151 binnengeslagen punten in haar carrière, had ze een belangrijke bijdrage in de successen die haar team vierde in haar periode aldaar. Één van de meest in het oog springende successen van haar team was toch wel het kampioenschap van de Big West Conference. In de beslissende wedstrijd sloeg Daisy bij een 1-1 stand in de zesde inning de bal over het hek voor een solo homerun. Toen de Titans daarna drie nullen maakten, was het kampioenschap binnen; 2-1. Behalve een sterke slagvrouw, is Daisy ook een fielder van de buitencategorie. Met slechts 13 fouten in 1674 kansen (fielding percentage van .992 ), is ze al die jaren zeer betrouwbaar in het veld geweest voor CSF.
Daisy kijkt er ontzettend naar uit om naar Rotterdam toe te komen. Hier kan ze haar kennis en liefde voor het spel met ons delen. Rotterdam is natuurlijk een mooi startpunt om de wereld te verkennen; dat is één van haar doelen de komende jaren.
We nodigen natuurlijk iedereen uit om de naar de eerste wedstrijd na de zomerstop te komen kijken; een thuiswedstrijd tegen Olympia Haarlem op 29 juli om 1400 uur. Daisy zal er zijn, klaar om onze clubkleuren te verdedigen. Laten we deze fantastische atleet en geweldig persoon dan een warm Neptunus-welkom geven!
Foto’s: Katie Albertson
Share the Post:

Related Posts