the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

Graag stellen we voor: Roffadan Catering

Recent is onze keuken in het clubgebouw compleet vernieuwd. Omdat we toch onze toeschouwers de gelegenheid wilden geven om tijdens het bezoek aan het Neptunus Familiestadion etenswaren te kunnen kopen, kregen wij de hulp van de Foodtruck van Roffadan.

Omdat wij geen bezetting voor de keuken meer hadden raakten wij in gesprek met Seppo Weijling en Remco Castens van die Foodtruck en zij hebben besloten de werkzaamheden in de keuken op zich te nemen. Beide heren hebben restaurant ervaring en Neptunus is zeer content met deze gang van zaken. Nadat er een aantal wedstrijden gespeeld waren was de verbouwing van de keuken achter de rug en vanaf dat moment kon het rolluik open op de bekende plaats links van de bar. Op de tarieflijsten die opgehangen zijn kan een ieder een keus maken en we zien dan ook tijdens de afgelopen wedstrijden dat de klanten hun weg weten te vinden. De heren proberen zo’n groot mogelijke varia van voedsel aan te bieden, zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een BBQ voor groepen te regelen. Daarnaast kunnen er ook lunches, lunchpakketten, diners, borrelhapjes voor toernooien, vergaderingen, feestjes en partijen verzorgd worden.

Wij wensen Roffadan veel succes en hopen op een langdurige samenwerking.

 

Tekst: Jan van der Sande

Share the Post:

Related Posts