the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

Curaçao Neptunus na 1e plaats reguliere competitie zeker van Europees ticket.

Met een klinkende 19-1 overwinning op RCH-Pinguins hebben de honkballers van Curaçao Neptunus zich zondag verzekerd van de 1e plaats in de Lucky Day Honkbal Hoofdklasse 2023. Hierdoor hebben de Rotterdammers een ticket verdiend voor de European Champions Cup 2024.
Het team van manager Greg Muller heeft 11 wedstrijden op rij gewonnen en is als eerste team zeker van een plek in de play-offs om het landskampioenschap. De komende weken wordt duidelijk welk team hun tegenstander wordt.
Wild Card weekend: op 24/26/27 augustus wordt in een best-of-3 serie tegen de nummer twee bepaald welk team thuisvoordeel krijgt in de play-offs. Tegenstander in deze serie wordt titelverdediger HCAW uit Bussum of Amsterdam Pirates. In ieder geval speelt Curaçao Neptunus wedstrijd 1 en 3 (indien nodig) thuis in het eigen Familiestadion.

Play-offs: op 31 augustus, 2/3 en 9/10 september wordt in een best-of-5 serie gespeeld om een plek in de Holland Series. De tegenstander is pas bekend na het Wild Card weekend. Maar in ieder geval speelt Curaçao Neptunus wedstrijd 1, 3 en 5 (indien nodig) thuis in het eigen Familiestadion.

Tickets

Tickets voor deze wedstrijden zijn te koop via de ticketshop van Neptunus. Kaarten kosten €10 voor volwassenen. Personen onder 15 of boven 65 betalen slechts €5 per kaartje.

https://shop.ticketing.cm.com/curacao-neptunus/

Holland Series

Holland Series worden gespeeld na afloop van het EK honkbal. Speeldata zijn 7/8, 12/14/15 en 21/22 oktober.

Voorafgaand aan het EK Honkbal speelt het Nederlands team een serie oefenwedstrijden in het Familiestadion. Tijdens het Rotterdam Baseball Weekend wordt er 3x tegen het nationale team van Tsjechië gespeeld. Kaarten zijn te koop via de ticketshop van Neptunus.

Volledig speelschema voor de rest van het seizoen zover nu bekend, tot aan het EK honkbal:

3 augustus: Curaçao Neptunus – HCAW

– 5 augustus: HCAW – Curaçao Neptunus
6 augustus: Curaçao Neptunus – HCAW
17 augustus: Curaçao Neptunus – Amsterdam Pirates
– 19 augustus: Amsterdam Pirates – Curaçao Neptunus

20 augustus: Curaçao Neptunus – Amsterdam Pirates

24 augustus: Wild Card Weekend (thuis)

– 26 augustus: Wild Card Weekend (uit)

27 augustus: Wild Card Weekend (thuis)

31 augustus: Play-Offs (thuis)

– 2 september: Play-Offs (uit)
3 september: Play-Offs (thuis)
– 9 september: Play-Offs (indien nodig, uit)

10 september: Play-Offs (indien nodig, thuis)

15 september: Rotterdam Baseball Weekend

– 16 september: Rotterdam Baseball Weekend
– 17 september: Rotterdam Baseball Weekend

foto: Robert Bos

Share the Post:

Related Posts