the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

In memoriam Annie Illidge.

Afgelopen week hebben we helaas afscheid moeten nemen van Annie Illidge. Annie was naast Feyenoord fan een echte Neptuniaan in hart in nieren. Zelf heeft ze ook jaren softbal gespeeld in een team met haar zussen. Ook heeft ze jaren op hoog niveau gebowld.

Samen met haar dochters en haar zussen was Annie een graag geziene supporter bij Neptunus. Annie heeft in de 40 jaar dat ze bij Neptunus kwam de houten bankjes zien veranderen in een mooi familiestadion. Ze heeft ballenjongens honkbalspelers zien worden en zelfs coaches van Neptunus en het Nederlands honkbalteam.

Zelfs toen het slechter met haar gezondheid ging en minder mobiel werd en ze niet meer bij de familie op de tribunes kon bleef ze Neptunus trouw. Annie kwam met ‘Vervoer op Maat’ de poort doorgereden en de familie kreeg al van alle kanten te horen dat ze eraan kwam. Dat ze uit het busje geholpen werd en naar haar vaste plekje gereden werd. Vlak achter het net achter de thuishonk. Zo ging dat met Annie. Zonder dat ze er om vroeg werd ze door iedereen op handen gedragen. Dat was de oprechte warme hartelijke vrouw die ze was wat het mogelijk maakte. Wie was er nou niet dol op Annie Illidge met haar humor en eeuwige glimlach op haar gezicht.
Dinsdag 21 november zullen we afscheid gaan nemen van een mooi mens. Zij zal nooit vergeten worden.
Namens Neptunus wensen wij alle nabestaanden, familie en vrienden sterkte toe in deze moeilijke tijd.
Share the Post:

Related Posts