the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

Keukenpersoneel gezocht?!

Sinds kort wordt de keuken van het Neptunus Familiestadion gerund door Robert Kraamwinkel. Hij is hard op zoek naar mensen die bij hem in de keuken willen werken.Sta jij graag in de keuken? Ben jij niet alleen op het veld, maar ook daarnaast een team player? Wil je beter leren koken en er ook nog eens betaald voor krijgen? Dan is dit de perfecte job voor jou!

Ik ben op zoek naar jongens en meiden tussen de 15 en de 20 die samen met mij onze leden en gasten gaan voorzien van de lekkerste hapjes die er in Rotterdam in een sportkantine verkrijgbaar zijn. Keukenervaring is absoluut geen vereiste! Ik verwelkom iedereen die wilt leren, hard kan werken en die bovendien gezellig is. Enige affiniteit met koken is natuurlijk wel een must!

Wat ga je doen?

Op momenten dat het druk is op de club sta jij in de keuken en maak je alle bestellingen klaar. Je leert netjes en snel werken met een muziekje op de achtergrond en een lach op je gezicht.

Wat krijg je van mij?

  • Geld, natuurlijk! Ik bied je een mooi salaris dat oploopt zodra ik jou alleen kan laten in de keuken.
  • Flexibiliteit. Ik houd rekening met jouw agenda. Waarschijnlijk honk- of softbal je zelf op zaterdag of zondag en heb je het druk met school of studie. Daar plannen we je werkdagen netjes omheen. Bij proefwerk- of tentamenweken kun je van mij altijd vrij krijgen.
  • Gezelligheid. In de keuken staat altijd muziek op en nemen we elkaar niet te serieus. Alles mag, alles kan, zolang we elkaar maar met respect behandelen.
  • Gratis onbeperkt eten. Tijdens het werk mag je zoveel tosti’s, broodjes en snacks naar binnen werken als je denkt dat goed voor je is. 


Geïnteresseerd?

Stuur een mail naar keuken@neptunussport.com of stuur mij een appje op 0618481212. Dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

 Culinaire groeten,

Robert Kraamwinkel

Share the Post:

Related Posts