the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

Drie overwinningen Curaçao Neptunus op Oosterhout Twins bij start Lucky Day Hoofdklasse

Neptunus kwam zaterdag vroeg op voorsprong. Dankzij een RBI double van Arthur Bonevacia stond het na één inning al 1-0. Drie beurten later, begon Christian Diaz een rally met een lead-off single. Vincent Ahrens sloeg hem binnen via een driehonkslag en scoorde later zelf op een single van Kevin Dirksen. Jesse Aussems gaf de Rotterdammers een comfortabele 5-0 voorsprong in de zesde inning een 2-RBi single, maar de Oosterhoutse slagploeg gaf niet op. In de eerste helft zeven kwam Twins tot vier runs. Wat controle problemen op de heuvel en een 2-RBI double van Terrence Garcia stonden centraal in deze inning. Neptunus kwam meteen met een antwoord in de vorm van Dwayne Kemp die een tweehonkslag sloeg en later scoorde. Twins bleef nog terugvechten, maar de Rotterdammers trokken aan het langste eind 7-6 was de score op zaterdag.

Op zondag was het scoreverloop een stuk anders. Juan Carlos Sulbaran gooide vijf innings en kreeg één run tegen, zijn vier opvolgers uit de bullpen wisten allemaal de nul te houden. Aan slag verzamelde de ploeg van coach Greg Muller dertien honkslagen, hiermee werden tien runs gescoord. Kevin Dirksen ging drie-uit-vier met twee binnengeslagen punten en hielp zo zijn nieuwe team goed op weg richting deze 10-1 overwinning.

Komende donderdag 18 April ontvangt Curaçao Neptunus, Quick uit Amersfoort.

 

Tekst: Milan van Breggen, honkbalsoftbal.nl
Foto: Robert Bos

Share the Post:

Related Posts

Rookvrij

Sportbedrijf Rotterdam heeft bepaald dat alle sportaccommodaties rookvrij moeten worden. Dat betekent dat er vanaf 1 juli nergens meer gerookt

Read More