the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

Eva Voortman uitgeschakeld

Na een subliem verlopen competitie van 2023 is het seizoen 2024 voor Eva Voortman dramatisch slecht gestart. Het begon allemaal bij het Mastenbroektoernooi, kort voor de start van de competitie in de hoofdklasse.

Na een zeer succesvolle tweede dag meldde zij zich met een even onduidelijke als pijnlijke blessure aan haar voet in het ziekenhuis.
Daar bleek een operatie noodzakelijk. Die is intussen uitgevoerd; het revalidatietraject is direct daarna gestart.

Specifieke oefeningen en geen risico’s 

In een kort vraaggesprek met honkbalsoftbal.nl blikt Eva voor het eerst zelf terug op deze onfortuinlijke start van het seizoen. “De eerste weken zijn het allerbelangrijkste in het herstel. Dat moet goed en rustig verlopen – specifieke oefeningen en geen risico’s.”

In het vraaggesprek gaat bondscoach Ferenc Jongejan eveneens in op de blessure van Eva: “De revalidatie doet ze voor nu apart van het team en als ze voldoende op weg is voegt ze zich weer bij de selectie. We moeten kijken hoe dat richting de WK uitpakt.”

Wij wensen Eva een goed herstel en hopen haar zo spoedig mogelijk weer in actie te zien.

Foto: Kitty’s fotografie (archief)

Share the Post:

Related Posts

Rookvrij

Sportbedrijf Rotterdam heeft bepaald dat alle sportaccommodaties rookvrij moeten worden. Dat betekent dat er vanaf 1 juli nergens meer gerookt

Read More