the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

Rugnummer 5 van Jeroen Sluijter voor altijd uit de roulatie.

Jeroen Sluijter is een belangrijke steunpilaar geweest van één van de meest succesvolle periodes in de geschiedenis van de club. Als aanvoerder en korte stop leidde hij Neptunus naar veel prijzen, waaronder 7 landstitels op rij nadat het Familiestadion in gebruik werd genomen in 1999.

Met zijn leiderschap en enorme verdedigende kwaliteiten is Jeroen één van de meest gerespecteerde spelers van zijn generatie en is hij symbool geworden voor het succes van deze club. Jeroen heeft meer dan 550 wedstrijden voor Neptunus in de hoofdklasse gespeeld en bijna 50 wedstrijden in de Europa Cup. Daarnaast heeft hij 41 interlands voor het Nederlands Team gespeeld.

Ook in de jaren na zijn spelersloopbaan heeft hij als coach en trainer een belangrijke bijdrage gehad in ontwikkeling van de club. Dit zowel in de topsport als in de jeugdopleiding. Jeroen past daarmee in het rijtje clubiconen die we eren door hun rugnummer te retiren. We zijn trots dat Jeroen met zijn rugnummer 5 voor altijd verbonden blijft aan Neptunus.

Fotocredit: Robert Bos

Share the Post:

Related Posts