the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

De ‘Rotterdam Baseball Week’ krijgt een vervolg met een U15 jeugd editie.

Na het succes van het 1e Rotterdam Baseball Weekend in september 2023 wordt dit jaar de eerste jeugdeditie van het evenement georganiseerd. In het Neptunus Familiestadion spelen van 9 t/m 13 juli de nationale selecties in de onder-15 leeftijd van Nederland, Italie, Duitsland en Tsjechië tegen elkaar op het Youth Rotterdam Baseball Week. Ook het onder-16 team van Team Kingdom of The Netherlands zal meedoen aan de serie wedstrijden. Entree is gratis en het is niet nodig om vooraf een ticket te kopen.

Toernooi informatie:

Youth Rotterdam Baseball Week wordt georganiseerd door Rotterdam United Baseball en Sportclub Neptunus. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met Rotterdam Topsport en Sportbedrijf Rotterdam. Financieel wordt het evenement ondersteund door Nirint Shipping. Met de organisatie van dit nieuwe jeugdtoernooi krijgt de honkbalsport een mooi internationaal podium in de stad. Doelstelling van betrokken partijen is om voortaan elk jaar een Rotterdam Baseball Week te organiseren, waarbij in de oneven jaren de A-teams worden uitgenodigd en in de even jaren de onder-15 jeugdselecties.

In samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam en Rotterdam Topsport wordt er een uitgebreid programma opgebouwd rondom de wedstrijden. Zo worden kinderen van Rotterdamse scholen uitgenodigd om naar de wedstrijden te komen kijken en krijgen ze clinics van topspelers van Curaçao Neptunus. Daarnaast worden er FUN-activiteiten weggezet met o.a. een stormbaan en kunnen de bezoekers e-sports spelen in het stadion. Een breed en aantrekkelijk sportprogramma in de laatste week van het schooljaar.

Tickets: 

Er is vrije inloop bij de wedstrijden. Entree is gratis en het is niet nodig om vooraf een ticket te kopen.

Programma:

Dinsdag 9 juli:

·       14:00 uur – Stadion: Duitsland – NL U16

·       15:30 uur – Veld 2: Tsjechië – Italië

·       19:00 uur – Stadion: Duitsland – NL U15

Woensdag 10 juli:

·       14:00 uur – Veld 2: Duitsland – Tsjechië

·       15:30 uur – Stadion: NL U15 – Italië

·       19:00 uur – Stadion: Tsjechië – NL U16

Donderdag 11 juli:

·       14:00 uur – Veld 2: NL U16 – Italië

·       15:30 uur – Stadion: NL U15 – Tsjechië

·       19:00 uur – Stadion: Italië – Duitsland

Vrijdag 12 juli:

·       14:00 uur – Stadion: Halve finale: #2 – #3

·       15:30 uur – Veld 2: Halve finale: #1 – #4

·       19:00 uur – Stadion: NL U16 – NL U15

Zaterdag 13 juli:

·       13:00 uur – Stadion: Troostfinale 3e /4e plaats

·       17:00 uur – Stadion: Finale 

Share the Post:

Related Posts