the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

Softbalsters Neptunus kloppen Euro Stars in uitgestelde wedstrijd

De reguliere double header tussen Neptunus en Euro Stars werd over twee donderdagavonden gespreid. Vanavond was de tweede wedstrijd. Ook nu was Neptunus ruimschoots de meerdere: 7-2.

Traditioneel nam de aanval van Neptunus het initiatief in het slagperk. Het spits werd al direct in de eerste slagbeurt afgebeten door Laura Wissink. Zij sloeg haar tweede homerun van de competitie. Niet veel later volgde ‘homerunqueen’ Madison Huskey met haar negende homerun. Tweehonkslagen van Zoe Lageweg en weer Madison Huskey zorgden voor voldoende afstand. Dat Euro Stars nog tweemaal tegen scoorde was eigenlijk alleen maar belangrijk voor de statistiek.

De winnende werper was Amber Schisler. Zij kwam in 5 1/3 inning tot de volgende cijfers: 4(K)-5(BB)-4(H). De save kwam deze maal op naam van Lizzy Kwakernaak, zij haalde in 1 2/3 inning 2(K)-0(BB)-0(H).

De volgende wedstrijden

Zaterdag 15 juni wacht Tex Town Tigers als volgende tegenstander in Enschede. De eerste wedstrijd begint om 14.00 uur.

Foto: Robert Bos

Share the Post:

Related Posts