the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

Neptunus wint met grote cijfers in Haarlem

In de winnaarsronde maakte Curaçao Neptunus donderdagavond al snel aan DSS/Kinheim duidelijk dat er niets voor hen te halen viel. Na drie innings stond er al 0-5 op het bord. De vele Rotterdamse honkslagen zorgden uiteindelijk voor een 1-9 zege.

Koen Postelmans was de starter en hield de nul in vijf slagbeurten. Daarna gaf coach Gregory Muller de andere pitchers ook speeltijd. Allereerst de jonge linkshander Tijn Frederikze die in zijn optreden de mannen uit Haarlem een run toestond. Daar bleef het bij want hij werd opgevolgd door Aaron de Groot die in twee beurten geen tegenstander op de honken toeliet. Vervolgens was de beurt aan Joost Terpstra en deze jonge speler gaf geen kans weg.

Aanvallend sloegen de blauwwitten niet minder dan 15 honkslagen. Daar stonden een schamele drie stuks van DSS/Kinheim tegenover.

Grote mannen aan slag waren Dwayne Kemp met 3 uit 5 en Vinny Ahrens met 3 uit 4. Laatst genoemde zorgde voor vier binnen geslagen punten.  Ook Stijn van der Meer en Christian  Diaz waren ook aanvallend sterk met elk 2 honkslagen. Eindstand 1-9

Na twee uur en drie kwartier konden de knuppels ingepakt worden.

Aanstaande zaterdag om 14.00 uur volgt wedstrijd twee aan de Abraham van Stolkweg waarna zondag in Haarlem het drieluik eindigt.

Pirates won met 3-1 van HCAW.
Nieuwe stand: 1. Neptunus 28, 2en3 Pirates en HCAW beiden met 23 en DSS/Kinheim sluit de rij met 13 punten.

Share the Post:

Related Posts