the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Legends Game met aansluitend een barbeque

June 30, 2023 | 19:30 - 22:00 CEST

Pak de agenda’s er maar bij. Op vrijdagavond 30 juni organiseert de Lustrumcommissie van Neptunus Baseball and Softball Club Rotterdam een geweldige wedstrijd die je niet wil missen!!

De Legends Game. Een softbalwedstrijd waarbij Legends uit de regio met elkaar en tegen elkaar een legendarische wedstrijd gaan spelen. De teams staan natuurlijk onder leiding van legendarische coaches en de wedstrijd wordt geleid door twee scheidsrechters die (op hun manier) ook legendarisch zijn…

Voor deze wedstrijd hebben we de 17 honk- en softbalverenigingen die het dichtst bij Neptunus liggen, gevraagd een Legend af te vaardigen. Jong/oud, honkbal/softbal, m/v/x, actief/niet meer actief, het maakt niet uit. Als het maar een speler is die hun clubkleuren zeven innings kan verdedigen.

Tegen al deze verenigingen hebben wij als Neptunus natuurlijk talloze wedstrijden mogen spelen op allerlei niveau’s en in alle leeftijdscategorieën. In onze regio gebeurt heel veel moois op honk- en softbalgebied en dit willen we vieren met deze wedstrijd.
De speaker van de avond, Norbert van Oosterhout, zal de wedstrijd van extra sfeer voorzien door wat te vertellen over de Legends die actief zijn op het veld. Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd; De mannen van RoffaDan zullen de BBQ-geuren over het complex laten waaien.
Wil je mee BBQ-en op deze mooie avond? Stuur Sybe Stuij (lid lustrumcommissie) een bericht. Het kost €27,50 om mee te doen; jubileum@neptunussport.com

Via dit kanaal zullen we regelmatig een tipje van de sluier oplichten van wat u deze avond te zien krijgt. Vandaag onthullen we de Legend die wij als Neptunus zelf afvaardigen…

We zijn heel trots dat niemand minder dan Wim Martinus het veld betreed met het karakteristieke pinstripes-tenue. ‘Fox’ speelde van 1983-2003 voor het eerste honkbalteam van Neptunus en won daarin maar liefst negen landstitels en zes keer de EuropaCup 1. Behalve als speler is hij ook legendarisch geworden als coach van Tridents, Sparta/Feyenoord, Neptunus en het Nederlands Team. Dat doet hij nu ook al weer langer dan 20 jaar. Leuk feitje; alle spelers weten dat Wim de beste batting practices gooit. Tienduizenden ballen moet ‘the machine’ inmiddels wel gegooid hebben, dus met die aangooien op het eerste honk tijdens de Legends Game moet het goed komen!

We gaan op weg naar een topavond! 😎

Details

Date:
June 30, 2023
Time:
19:30 - 22:00 CEST
Event Category:

Organizer

Neptunus jubileum commissie
Email
jubileum@neptunussport.com

Venue

Neptunus Familiestadion
Abraham van Stolkweg 31
Rotterdam, 3141 JA Netherlands
+ Google Map