the official site of the NEPtuNUS baseball & softball club rotterdam

Curacao

Lid worden?

Wil je ook lid worden van Neptunus Baseball & Softball Club Rotterdam, een club met een imposant verleden en een veelbelovende toekomst? Naast toonaangevende topsportteams, heeft Neptunus ook een grote afdeling breedtesport met enthousiaste jeugd- en seniorenteams.

Wij verwelkomen je graag als lid. Alle leden betalen contributie en worden geacht zich aan de Neptunus huisregels te houden

Proeftrainingen

Opzeggen lidmaatschap

Inschrijfgeld

Je bent er bijna! Vul het formulier zo compleet mogelijk in en onze ledenadministratie neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Heeft u nog vragen?

Marlou van der Waal

Penningmeester

Heeft u vragen over uw het betalen van uw contributie, een betaalregeling of andere financiele zaken neem dan contact op met An.

Corine Koetsier

Leden administratie

Heeft u vragen over uw lidmaatschap, contributie, kleding of materiaal
neem dan contact op met Corine.

Contributie 2024

Uw email adres

Teneinde discussie te vermijden over het wel of niet hebben ontvangen van de contributienota per mail, dient een lid van de vereniging zelf te zorgen voor het actueel houden van zijn/haar mailadres in de administratie van de vereniging. Een wijziging van uw e-mail adres geeft u per mail door aan de ledenadministratie

Betalen in termijnen

Mocht u gebruik willen maken van de (beperkte) mogelijkheid om in termijnen te betalen, dan dient u dit binnen 2 weken na ontvangst van de contributienota te regelen met de penningmeester. Uw eerste betaling wordt daarna per omgaande verwacht. Het aantal deelbetalingen is maximaal 3. De tweede en derde betaling moeten telkens binnen 30 dagen na de vorige betaling voldaan zijn.

Lidmaatschapskaart

Na storting van uw contributie ontvangt u een lidmaatschapskaart op naam. Met deze kaart hebt u vrij toegang tot de tribune tijdens thuiswedstrijden van Neptunus in de hoofdklassecompetitie. In de contributie is ook de verplichte KNBSB-bijdrage verwerkt.

Parkeren

In verband met beperkte ruimte op het terrein kan aan uw lidmaatschap geen recht tot parkeren binnen de poorten van het complex worden verleend. Per wedstrijd zal echter bekeken worden of er toch mogelijkheden op het terrein zijn. Ook mag er niet meer vóór de ingang van het complex of in het gras geparkeerd worden. Dit is een verordening van de politie.